Jeg skulle egentlig bare lave kompost til min staudemark og pludselig står jeg med en ormefarm og har masser af både orm og kompost. Det sjove ved ormekompostering er at alle kan gå igang, fra den lille husholdning med en 30 liters plastikbox med låg fra Netto placeret under køkkenvasken eller på altanen.
Da vores lokale genbrugsplads havde tilbud om at man kunne hente gratis orm så hentede jeg en portion der til en indendørs box - bare for at prøve det og så gik det bare derudaf både i boxen og i stakken med hestemøg.

En gennemsigtig plastikbox er en rigtig god måde at starte på for man kan jo se hvad der sker. Ormene i hestemøget skal  man jo grave ned i møget for at se og faktisk er det lidt kedeligt for der sker jo ikke ret meget på overfladen.

Idag har vi orm i udendørs kompoststakke, i drivhuset, i laden og det er mig der leverer til kommunale genbrugspladser. Du kan købe orm hele året til via vores webshop Ormeposten.dk Her kan du bestille en portion ormekultur med orm, kokoner og mikroorganismer til at starte din egen hjemmekompostering af grønt affald.