Ormeposten.dk er klar til at sende orm med posten

Ormekultur med posten

Ormekultur med posten

Ormeposten er nu klar til at sende kompostorm med posten.

Mange har ønsket at vi kunne sende kompostorm med posten og NU er det bare at bestille.

Vi har koncentreret kompostormene i komposten, så der er ekstra mange orm i og derfor vil en portion med 6 liter ormekultur fint kunne sætte gang i en alm. kompostbeholder. Har du en større beholder eller er du bare utålmodig kan du vælge 9 liter eller 12 liters portion. Hør naboen om de også skal have en portion og bestil sammen en 12 liters, så er det billigere for jer begge.

Madding

Madding til fisketuren

Hold din kompost fugtig i tørre perioder og hvis der er låg på beholderen, så er det særligt vigtigt at du jævnligt hælder en slat vand i. Det kommer selvfølgelig meget an på hvilket affald du hælder i. Køkkenaffald er ofte fugtigt, mens blade i efteråret kan være særdeles tørre. Har du meget friskt græsafklip, så fordel det jævnt i beholderen og bland det gerne med tørt materiale som iturevne pizzabakker o.l.

Til store og små komposteringsprojekter, har du brug for meget store portioner til at kompostere fx hestegødning, så kontakt mig gerne for en særlig aftale. Skal I flere afsted på fisketur, så bestil orm til madding i god tid og skriv i bemærkninger hvornår de skal sendes.

Vi sender hver mandag.

Louise Toft Petersen

Avler orm fordi jeg ikke kan lade være. Kompostorm kommer ikke til at redde verden, men de gør komposten lidt bedre.... derfor giver det mening at tilsætte orm til din kompost.

Få nyheder sendt som email

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Andre indlæg

Hvordan skal kompost se ud når den er færdig?

3 pallerammer og et tæppe

Ormekompost hjælper dine planter til at modstå rodsygdomme

Døde kompostorm kravler ikke

Byg kompostbeholder i træ som kompostorme vil elske